Alati za pristupačnost

Zadovoljan pojedinac. Jaka obitelj. Zdravo društvo. #obiteljskicentar
Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…
Veličina fonta: +

Započele radionice programa „Rastimo zajedno online” u Virovitici

IMG-b7710149e780fbf32eb217fbc42483b9-V

Obiteljski centar Područna služba Virovitičko-podravska u suradnji s Zavodom za socijalni rad Virovitica započeo je provođenje programa Rastimo zajedno – online. Program je namijenjen roditeljima koji odgajaju djecu u otežanim okolnostima. Posebnost ovog programa je što se provodi u online okruženju, što roditeljima omogućuje da budu uključeni, jer u manjim mjestima u kojima je slabija prometna povezanost roditeljima se nije lako uključiti u programe te organizirati brigu o djeci za vrijeme pohađanja programa.

Prva početna radionica održala se u četvrtak 13.4.2023. uživo u prostorijama Zavoda za socijalni rad Virovitica, gdje su roditelji zajedno s djecom došli čuti o ciljevima programa, ali se i upoznati i podružiti. Sponzor ovog programa Generali osiguranje, osigurao je poklon pakete za djecu i obitelji koje sudjeluju u programu. Također u prvoj radionici nam se pridružila i volonterka Luce, inače zaposlenica Generali osiguranja.

Roditelji su pozitivno reagirali na program te će se aktivno uključiti, a djeca su bila oduševljena slatkišima i igračkama te ugodno provedenim vremenom. Program će trajati do lipnja 2023. godine.

0
Radio emisija
Edukacija za stručnjake

Povezani postovi

Image