Alati za pristupačnost

Zadovoljan pojedinac. Jaka obitelj. Zdravo društvo. #obiteljskicentar
Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…
Veličina fonta: +

Započelo provođenje projekta Udomitelj u fokusu

1SASTANAK-4

U ponedjeljak 10. lipnja 2024. godine započelo je prvim partnerskim sastankom provođenje projekta „Udomitelj u fokusu". Projekt financira Virovitičko-podravska županija, nositelj projekta je udruga SOS Virovitica, a partner Obiteljski centar, Područna služba Virovitičko-podravska.

Na prvom radnom sastanku razgovarali smo s predstavnicama Županijskog tima za udomiteljstvo Hrvatskog zavoda za socijalni rad u Virovitičko-podravskoj županiji.

Institucije su predstavile svoje aktivnosti koje provode kao podršku udomiteljstvu te planove za daljnje aktivnosti. Istaknuli smo i probleme i potrebe u podršci udomiteljima i djeci u smještaju te vrlo kreativno počeli osmišljavati strategije i aktivnosti koje bi zajednički mogli pokrenuti kako bi bili podrška i potpora udomiteljima i djecu smještenoj u udomiteljstvo.

Zaključak radnog sastanka je da je ovakav način razmjene informacija i susreta vrlo dobar način da unaprijedimo brigu za udomitelje i djecu smještenu u udomiteljstvu te paralelno radimo svi zajedno na promociji udomiteljstva u javnosti. 

0
Portal o ovisnostima Hrvatskog zavoda za javno zdr...
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad starijim ...

Povezani postovi

Image