Alati za pristupačnost

Zadovoljan pojedinac. Jaka obitelj. Zdravo društvo. #obiteljskicentar
Ako želiš razgovarati o sebi, svom partneru, djeci, obitelji, ako trebaš pomoć, podršku…
Veličina fonta: +

Okrugli stol u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica

341704522_756147092825900_7503056379335031141_n

Dana 25.04.2023.g. stručne radnice Obiteljskog centra, Područne službe Virovitičko-podravske, održale su edukaciju u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica, kada je održan okrugli stol pod nazivom "Ravnopravnost u društvu i obitelji – važnost, postignuća i izazovi!"

Tom prilikom Tajana Rastija, dipl.soc.radnica, v.d. voditeljice Obiteljskog centra – Područne službe Virovitičko-podravske upoznala je sudionike sa djelatnošću, uslugama i poslovima savjetodavnog i preventivnog rada i drugim stručnim poslovima Obiteljskog centra Područne službe Virovitičko-podravske.

Budući da se je Obiteljski centar od nedavno oformio kao samostalna ustanova sa proširenim djelokrugom rada, sudionici su imali prilike da u svojim institucijama u buduće prepoznaju potrebe za pružanjem usluga pri Obiteljskom centru te su pozvani na jednu novu zajedničku suradnju.

Stručna radnica Obiteljskog centra, PS Virovitičko-podravske, Jasna Čupen, dipl. pedagoginja govorila je o programima potpore roditeljima u ispunjavanju prava, dužnosti i odgovornosti u odgoju.

0
Četvrti okrugli stol
Obilježavanje Svjetskog dana socijalnog rada
Image